MAJAN - poslovno svetovanje

Za novo nastala podjetja

ID-10025043Novo nastala podjetja se soočajo z ogromno izzivi. Način njihovega premagovanja bo odločil o tem, ali bo podjetje preživelo in raslo, morda postalo gazela (podjetje z zelo hitro rastjo), ali pa bo hitro zapustilo bojišče tržnega gospodarstva.

Čeprav se v prvih letih svojega obstoja podjetje sooča s številnimi problemi operativne narave, kot so zahtevna področna in splošna zakonodaja, zagotovitev likvidnosti in doseči zadovoljivo prodajo, podjetje nikakor ne sme pozabiti na razvoj trajne konkurenčne prednosti, s katero bo lahko ustvarilo pogoje za rast in uspešno poslovanje v naslednjih letih.

Dober izdelek ali storitev mora imeti lastnosti, ki ga bodo razlikovale od konkurenčnih tako, da bo na trgu od njih dosegel višjo ceno. 

Poslovnega načrta ne potrebujete le zaradi posojil pri bankah. Koristil vam bo tudi pri dolgoročnem načrtovanju. Za dober poslovni načrt in dobro premišljeni izdelek ali storitev pa je smiselno izvesti analizo trga.

Pomagamo vam lahko pri ugotavljanju vaših konkurenčnih prednosti in njihovemu trajnemu zagotavljanju.

Pomagamo vam diferencirati vaš izdelek ali storitev.

Za vas izvedemo kvalitativno analizo s pomočjo terenske raziskave ali klicnih centrov. Kvalitativna raziskava je namenjena optimalnemu načrtovanju izdelčnega spleta s pomočjo raziskav pri vaših kupcih.

 

Kontakt

MAJAN - poslovno svetovanje
Primožičeva 34,
1231 Ljubljana-Črnuče
e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel.: +386 41 36  00 20

EU e-Privacy Directive

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in za analitične potrebe. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da namestimo piškotke v vaš brskalnik.

Zavrnili ste uporabo piškotkov. To odločitev lahko kadarkoli tudi spremenite.

Dovolili ste uporabo piškotkov. Odločitev lahko kadarkoli spremenite.

2024  MAJAN - poslovno svetovanje